Een professionele website, vanaf nu voor iedereen betaalbaar

WAAROM EEN WEBSITE LATEN MAKEN BIJ LOGOZ?

HOGERE CONVERSIE

HOGERE CONVERSIE

Buiten het feit dat alles van topkwaliteit moet zijn is ons eerste doel dat je website voor een hogere conversie moet zorgen. Oftewel, meer aanvragen en meer verkopen! Wij bouwen je website altijd met dit gegeven in ons achterhoofd.

LAGE PRIJS

LAGE PRIJS

Wij zijn een absolute prijsvechter, en hier zijn we zeer trots op. Doordat wij slim en efficient werken bespaar jij vele honderden euros.

TOP KWALITEIT

TOP KWALITEIT

Onze websites zijn van topkwaliteit. Wij leveren nergens op in en zijn pas tevreden wanneer jij dat bent. We zijn dan ook heel blij en trots dat 300+ klanten ons hiervoor belonen op Kiyoh met een 9.3 gemiddeld!

SERVICE

SERVICE

Wij laten je na de oplevering van je website niet aan je lot over. Bij ons betaal je niet extra voor elke aanpassing die je wilt laten doen. Wil je wat laten aanpassen of kom je ergens niet uit? Wij helpen je graag en doen dit kosteloos.

WAT HOUDT HET ALL-IN-ONE CONCEPT IN?

Dit is waar we het meest trots op zijn. In tegendeel tot vele andere bureau's betaal je bij ons niks extra's meer. Geen verassingen. Onze prijs is inclusief alles. Domein, hosting, e-mail, mobiel geschikt, ondersteuning, onderhoud, aanpassingen en noem maar op. Je hebt als het ware je eigen webdesigners in dienst waarop je altijd kunt rekenen. Alles onder 1 dak, voor 1 prijs.

Meeste gestelde vragen

Je kunt eerst vrijblijvend een offerte sturen. Wij laten je dan nog eens overzichtelijk zien wat je van ons kunt verwachten. Ga je akkoord met de offerte? Dan ontvang je van ons een formulier waar je je wensen kunt opgeven.

Je betaald per maand 25 euro. Daarnaast betaal je eenmalig opstartkosten van 199 euro. Voor de rest betaal je helemaal niks extra's.

Je krijgt veen website geheel in je huisstijl. Daarnaast zit in het pakket ook de domeinnaam, hosting, mail en onderhoud ingegrepen. Completer kan het niet!

Dat kan. Wij werken niet met sluwe contracten. Bij ons kun je maandelijks opzeggen. Wel is het zo dat we werken met een minimale termijn van 24 maanden. Zag je eerder op? Dat kan. Je bent dan alleen de overige maanden aan ons verschuldigd. Die kun je zowel in termijnen of in 1 keer betalen.

Nee, je kunt elke maand opzeggen. Zo loop jij dus 0% risico. Wel hanteren wij een minimum van 24 maanden commitment. Mocht je eerder opzeggen dan hoef je alleen de resterende maanden te voldoen. 

Ja, aanpassingen aan de website kun je door ons laten uitvoeren. Bijvoorbeeld het toevoegen van tekst en afbeeldingen, maar ook het oplossen van problemen. Wij doen dit allemaal voor je.

Ja. Wij zorgen dat de website altijd live staat. Wij doen alle updates en zorgen dat er elke dag een back-up van de website wordt gemaakt. Eventuele problemen nemen wij ook voor onze rekening.

ja. Sterker nog, volgens vele de beste techniek ter wereld. Wij werken namelijk met het Wordpress CMS. Dit CMS wordt gebruikt door bedrijven zoals Ebay, Playstation, Ford, NY Times, CNN, Volkswagen, UPS en Spotify.

Ja. Wij zorgen ervoor dat je website bij Google wordt aangemeld. Op deze manier ben je vindbaar in de Google zoekmachine.

EEN WEBSITE LATEN MAKEN IN 4 HELDERE STAPPEN

Vertel ons je wensen

Maak je wensen kenbaar doormiddel van onze handige online briefing. Laat ons weten welke websites, kleuren, vormen en elementen je mooi vindt. Het invullen van het formulier kost je maximaal 10 minuten.

Eerste opzet

Wij ontwerpen aan de hand van je wensen de eerste opzet. Deze kun je meteen werkend zien. Wij werken aan de hand van het Genesis Framework zodat wij je kunnen verzekeren van de beste techniek. Wij blijven uiteraard het ontwerp aanpassen tot dat jij helemaal tevreden bent.

Realisatie Website

Wanneer jij akkoord bent met het design van de website, gaan wij aan de slag om alles tot in de puntjes in te richten. Onder andere het inrichten met de juiste foto's en teksten. Ook hier weer passen wij alles aan totdat jij 100% tevreden bent. Na deze fase is de website klaar om live te gaan!

Oplevering! (+ onderhoud)

Je website is klaar! Je kunt zelf eenvoudige aanpassingen doen. Wij zorgen voor de hosting, domein, backups, updates en ander onderhoud. Hier heb jij dus geen omkijken naar. Mocht je onze hulp nodig hebben staan wij altijd voor je klaar. Onze service stop niet bij de oplevering, maar begint daar pas.

Onze 3keiharde garantie

Wij houden van simpele maar duidelijke afspraken. Vandaar deze 3 garanties, waar wij nooit van afwijken. Hierdoor kun jij met een gerust hard je opdracht aan ons toevertrouwen.

1: 100% tevredenheid

Wij doen er alles aan om jou 100% tevreden te krijgen. Met minder nemen wij geen genoegen.

2: Constante support

Bij ons betaal je helemaal niks extra's voor wijzigingen aan je website. Nu niet en in de toekomst niet. Je kunt ons zien als je eigen full-time webdesigner.

3: Geen contracten

Wij werken niet met contracten, op deze manier loop jij als klant 0% risico. Onze dienst is maandelijks opzegbaar.

Technische informatie

4 GB webruimte

4 GB webruimte

Het is belangrijk om genoeg plaats te hebben om je website op te slaan. Daarom krijg je bij ons 4GB aan webruimte. Genoeg plaats voor je website en bijbehorende content en afbeeldingen. Voor 90% van onze klanten is dit meer als zat. Wil je later upgraden dan kan dat natuurlijk.

8 GB e-mailruimte

8 GB e-mailruimte

Wat is er meer vervelend dan een volle mailbox? Daar heb je bij ons geen last van omdat je maar liefst 8 GB aan e-mailruimte krijgt. Dit zijn een heleboel mailtjes. Ben je een massale grootverbruiker, dan kun je in de toekomst altijd nog upgraden.

SSL-certificaat

SSL-certificaat

SSL wordt gebruikt om de internetverbinding te beveiligen. Jou website komt standaard met een SSL-certificaat. Bezoekers van de website weten dat er veilig met hun persoonsgegevens wordt omgegaan en kwaadwillenden dit niet kunnen 'afluisteren'.

50 GB dataverkeer p/m

50 GB dataverkeer p/m

Wij zorgen dat je meer dan genoeg dataverkeer hebt zodat je website altijd 'up and running' is. Met 50 GB aan dataverkeer per maand kan je website duizenden bezoekers per dag aan! (schatting aan de hand van gemiddeldes)

1 MySQL-database (200 MB)

1 MySQL-database (200 MB)

MySQL is een Internetgerelateerd databasesysteem, dat veel gebruikt wordt in combinatie met PHP. Je maakt bij ons altijd gebruik van de laatste stabiele versie.

5 Mailinglijsten

5 Mailinglijsten

Heb je personeel in dienst? Dan kun je bijvoorbeeld een mailinglijst aanmaken waardoor je maar naar 1 mail adres hoeft te mailen waarna de mail aankomt bij al je personeel. Bijvoorbeeld: mail naar personeel@jouwbedrijf.nl komt terecht bij jan@jouwbedrijf.nl, piet@jouwbedrijf.nl en kim@jouwbedrijf.nl)

1 FTP-account

1 FTP-account

FTP staat voor File Transfer Protocol en wordt gebruikt om data te up- en downloaden. Met een FTP-account kunt u op internet of met een speciaal programma (bijvoorbeeld FilZilla) bestanden up- en downloaden naar uw schijfruimte op de server. Over het algemeen heeft u aan één account genoeg. Geen paniek, wij nemen al dit werk voor je uit handen.

Dagelijkse backups

Dagelijkse backups

Wat er ook gebeurd, wij zorgen dat we elke dag een back-up maken van je website. Je kunt dus met een gerust hart ondernemen. Mocht er onverhoopt een keer wat gebeuren met je website, dan hebben wij altijd een back-up tot 7 dagen terug die wij weer kunnen terug plaatsen

's Werelds beste CMS

's Werelds beste CMS

Wij maken gebruik van Wordpress. WordPress is een content management systeem, ook wel een CMS genoemd. Een aantal merken die ook gebruik maken van Wordpress zijn Ebay, Playstation, Ford, NY Times, CNN, Volkswagen, UPS, Spotify en Logoz. Je bent dus in goed gezelschap.

Genesis framework

Genesis framework

Jouw website 'staat' op het Genesis framework. Dit heeft vele voordelen. De kwaliteit van de code is hoogstaand wat je rankings in Google ten goed komt. Het framework is zeer veilig, mobile responsive en voldoet middels updates altijd aan de laatste technische eisen.

50 E-mailaccounts

50 E-mailaccounts

Of je nu info@jouwbedrijf.nl, piet@jouwbedrijf.nl of facturen@jouwbedrijf.nl wilt aanmaken. Iedereen binnen je bedrijf kan een eigen e-mail account hebben. Je kunt bij ons namelijk 50 e-mail account laten aanmaken.

370 beoordelingen...

370 beoordelingen...

Al deze technische voordelen zijn natuurlijk zeer mooi. Maar niet minder belangrijk is het feit dat wij meer dan 370 onafhankelijke Kiyoh beoordelingen hebben met een gemiddelde score van 9.5!

TOP