NR 1 OP HET GEBIED VAN LOGO ONTWERPEN

Op zoek naar professioneel logo of complete huisstijl?

Wij leveren professionele designs tegen prijzen die elke ondernemer zich kan veroorloven en waarbij je achteraf alleen betaalt bij 100% tevredenheid van de eerste ontwerpen” Ben je op zoek naar een professioneel en betaalbaar logo? Een complete huisstijl? Dan ben je hier op de juiste plek, want ontwerpen is wat wij de hele dag doen. Wij hebben een zeer creatief en professioneel team dat beschikt over zowel technische vaardigheden als kunstenaarstalent.  Met deze talenten willen wij de visie van jouw organisatie verwerken in een logo, complete huisstijl en website. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent, eerder stoppen wij niet.

Kies uit de onderstaande opties:

373 beoordelingen en scoren een 9.5 op Kiyoh!

 • Garantie nr 1

  Je betaalt achteraf en alleen bij 100% tevredenheid
 • Garantie nr 2

  Je krijgt onbeperkte aanpassingen
 • Garantie nr 3

  Geen verborgen kosten
 • Garantie nr 4

  Hoge kwaliteit (bron)bestanden

Hoe kun je ons bereiken

Je kunt ons 24 uur per dag bereiken door ons een e-mail te sturen. Wij proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden. Op werkdagen kun je ons ook bellen. Onze gegevens kun je vinden op de "contact" pagina. Je vind hier ook de mogelijkheid om ons rechtstreeks een bericht te sturen.

Snel, goed en betaalbaar. Waar zie je dat nog?

Wat betekent die 48 uur nu precies? Vanaf het moment dat wij de opdracht binnen hebben en duidelijk is hoe het ontwerp er ongeveer moet uitzien, zullen wij zorgen dat jij binnen 48 uur de eerste ontwerpen hebt. Tot nu toe hebben wij deze deadline altijd 100% kunnen halen. Dit komt mede door onze klanten, die weten vaak wat ze willen, waardoor wij weer meteen aan de slag kunnen. Ook ons uitgebreide "intake" formulier zorgt dat wij meteen het perfecte logo kunnen ontwerpen. Mochten wij nog meer informatie willen hebben dan nemen wij altijd nog even contact op voordat we overgaan tot ontwerpen.

Hoe kunnen professionele designs nu zo betaalbaar zijn?

Het antwoord is simpel. Efficiënt te werk gaan. Door efficiënt te werken en onder andere een uitgebreid intake formulier te gebruiken kunnen wij zeer veel onnodige uren afstrepen. Uren die wij normaliter zouden moeten doorberekenen aan onze klanten. Wij kunnen op deze manier de hele dag doen waar we goed in zijn, ontwerpen. Wij leveren op maat gemaakte logo's en huisstijlen als eindproducten maar leveren geen documentatie zoals marketing onderzoeken of stijlgidsen. Mocht je toch een marktonderzoek of stijlgids willen hebben dan raden we je aan om contact op te nemen met een reclamebureau.

0% risico door achteraf betalen

Buiten het feit dat wij zeer betaalbaar zijn geloven wij ook in het concept dat de klant pas betaald als hij de ontwerpen heeft gezien en dus weet wat wij kunnen. Op deze manier creëren wij een win-winsituatie. Als klant loop je hiermee 0% risico. Wij zullen ons bij elke klant weer moeten bewijzen. Op deze manier halen wij telkens weer het maximale uit onszelf.

Voordat je een logo laat ontwerpen...

ONZE CIJFERS

370+

ONAFHANKELIJKE BEOORDELINGEN

9,5

KLANTTEVREDENHEIDSSCORE

1000+

ONTWERPEN

100%

BEVEELT ONS AAN

HET PERFECTE LOGOin 3 stappen

Wij vinden dat het allemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Wij houden van goed en simpel. In 3 stappen kun jij een perfect logo hebben. Bij Logoz geen ingewikkelde verhalen of vaktermen. Jij bestelt en wij ontwerpen.

1. Je gegevens

Vul je gegevens en wensen in. We hebben hiervoor een kant en klaar formulier online staan.

2. Feedback

Je krijgt binnen 48 uur de eerste concepten. Graag horen we jouw feedback. Let op: je mag zo veel en zolang blijven aanpassen als nodig is.

3. Klaar!

Je krijgt van ons de designs met de gewenste aanpassingen. Eerst de ontwerpen, dan pas de factuur.

TOP