NR 1 OP HET GEBIED VAN LOGO ONTWERPEN

DAAROM KRIJG JE DE EERSTE ONTWERPEN 100% VRIJBLIJVEND!

Bekijk onze video commercial en ontdek waarom wij al jaren de nr 1 logo ontwerpers zijn van Nederland!

Of bel ons op:085 060 67 17

OP ZOEK NAAR EEN PROFESSIONEEL BEDRIJFSLOGO OF COMPLETE HUISSTIJL?

Wij leveren professionele designs tegen prijzen die elke ondernemer zich kan veroorloven en waarbij je achteraf alleen betaalt bij 100% tevredenheid van de eerste ontwerpen

Ben je op zoek naar een professioneel en betaalbaar bedrijfslogo? Een complete huisstijl? Dan ben je hier op de juiste plek, want een logo ontwerpen is wat wij de hele dag doen. Wij hebben een zeer creatief en professioneel team dat beschikt over zowel technische vaardigheden als kunstenaarstalent.  Met deze talenten willen wij de visie van jouw organisatie verwerken in een logo, complete huisstijl en website. Wij zijn pas tevreden wanneer jij dat bent, eerder stoppen wij niet.

WAAROM VINDEN WIJ TRANSPARANTIE IN ONZE REVIEWS BELANGRIJK?

Wij vinden het belangrijk dat jij weet met wie je in zee gaat. Vandaar dat wij alle klanten vragen om een review achter te laten. Op deze manier heb jij een goed beeld van wat je kunt verwachten van ons. 

Wij leveren top resultaat zodat jij een spetterende indruk kunt maken bij je potentiële klanten. Bij ons geen half werk met een logo dat problemen oplevert bij het printen of drukken. Wij ontwerpen in Vector wat betekend dat jij een logo krijgt dat voldoet aan de hoogste eisen.

Honderden klanten kunnen dit beamen!

Website_logo

Logoz

085-0606717

Van Coehoornstraat 5

5916PH Venlo

Venlo

Nederland


© 2018 LOGOZ.nl

Voorwaarden:
Algemene voorwaarden
Meest gestelde vragen

Blijft op de hoogte:
Logoz Blog

Wij zijn lid van: