BETALINGEN

Je krijgt van ons pas een factuur nadat jij de concept logo's hebt goedgekeurd. Wij beginnen niet met een factuur maar beginnen met vrijblijvende ontwerpen. Wij gaan net zo lang door met ontwerpen tot dat jij 100% tevreden bent.

Nee. Je betaald uitsluitend de prijs die wij vermelden bij elk pakket. Vaak betaal je bij ontwerpbureaus een extra bedrag per aanpassing. Dit is bij ons niet het geval. Ook als je het logo 100 keer door ons wilt laten aanpassen betaal je hetzelfde bedrag. Bij ons dus geen addertjes onder het gras.

Ja, je kunt de opdracht geheel kosteloos annuleren. Nadat je de eerste ontwerpen ontvangt kun je aan de hand van de snelheid, kwaliteit, professionaliteit en dergelijke bepalen of je verder wilt gaan met ons. Annuleren is dan geheel kosteloos. Mocht je de opdracht willen annuleren nadat je de eerste ontwerpen hebt ontvangen en deze door ons hebt laten aanpassen, dan rekenen wij hiervoor het gehele bestelbedrag. Dit doen wij omdat er in dit stadium al dusdanig veel design uren in het project zijn gaan zitten en tevens om misbruik van onze unieke service te voorkomen. De eerste ontwerpen ontvangt u dus altijd geheel gratis en bij het zien van de eerste ontwerpen kunt u kosteloos annuleren.

Ja, de factuur die je achteraf van ons via e-mail ontvangt is ook doormiddel van iDeal te betalen. Onderaan de factuur zie je de "betaal met iDeal" knop.

Ja, de factuur die je van ons via e-mail ontvangt is ook doormiddel van Paypal te betalen. Onderaan de factuur zie je de "betaal met Paypal" knop.

ALGEMEEN

Ja, je krijgt van ons alle bronbestanden opgeleverd, uiteraard zonder extra kosten. (wij maken alle ontwerpen in Vector. Dit wil zeggen in de hoogst mogelijke kwaliteit)

Ja, jij krijgt de volledige auteursrechten van het ontwerp. Dus ben je 100% eigenaar over je logo.

Je ontvangt van ons de eerste ontwerpen binnen 48 uur.

TOP